ua
en
Написати нам
FOC TUBA LTD побила рекорд, інвестувавши в HP Indigo

FOC TUBA LTD побила рекорд, інвестувавши в HP Indigo

Українська друкарня Foc Tuba досягла рекордних обсягів друку після встановлення HP Indigo WS6800. Компанія Foc Tuba – виробник гнучкої упаковки, ламінатних туб, самоклеючих етикеток, гнучкої упаковки і термозбіжних етикеток. Вона виробляє упаковку для українських і світових брендів: Coca-Cola, PepsiCo, Unilever, Danone та SC Johnson.

Нова друкарська машина дозволила компанії Foc Tuba ефективно виробляти високоякісну упаковку для індустрії продуктів харчування, здоров’я і краси.

Геннадій Загоруйко, директор і власник Foc Tuba, зазначив: «Найбільш істотними факторами зростання в цьому бізнесі є інновації і диференціація, і це фактори, які ми постійно прагнемо враховувати, впроваджуючи нові технології. HP Indigo, безсумнівно, стала ключовим фактором розширення нашого бізнесу з надання високоякісних, креативних і індивідуальних ламінатних туб та пакувальних рішень для наших кінцевих клієнтів».

Після установки HP Indigo WS6800 в лютому 2015 року компанія Foc Tuba досягла обсягу друку понад 40 мільйонів кліків.

«40 мільйонів кліків – це віха в нашому бізнесі, яку ми з гордістю відзначаємо в Фок-Тубі, – продовжив Загоруйко. – Ми пишаємося нашими гнучкістю і здатністю запропонувати клієнтам можливість бути більш креативними, ніж будь-коли, і використовувати упаковку для промоції своїх продуктів, котрі приваблюють споживачів на полицях в торгових мережах».